Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ’13 Reasons Why’ sæson 2 kommer i maj

’13 Reasons Why’ sæson 2 kommer i maj

03/05/2018 | Flixfilm

Kassettebåndene var blot begyndelsen… ’13 Reasons Why’ (‘Døde Piger Lyver Ikke’) sæson 2 kommer 18. maj på Netflix Danmark.

Det oplyser Netflix, som samtidig kan afsløre en trailer til den nye sæson, der prydes af toner fra Depeche Mode.

’13 Reasons Why’ sæson 2 fortsætter i kølvandet på Hannahs død ved begyndelsen af karakterenes komplicerede rejse imod et normalt liv, der skal tilbage på sporet. Liberty High forbereder sig på at skulle i retten, men nogen vil gøre hvad som helst for at forhindre, at sandheden omkring Hannahs død kommer frem. En serie af ildevarslende polaroidbilleder leder Clay og hans klassekammerater på sporet af en frygtelig hemmelighed og en sammensværgelse, der forsøger at dække over den.

Serien har skabt en del kontroverser grundet seriens grafiske scener med mobning, selvmord og voldtægt – eftersom den er henvendt til teenagere. Serien er dermed blevet forbudt flere steder og Netflix er endda begyndt at advare mod stødende scener.

LÆS OGSÅ:   Netflix løfter sløret for Guy Ritchies 'The Gentlemen'-serie

Derfor har streamingtjenesten Netflix i forbindelse med den nye sæson lanceret websiden 13ReasonsWhy.info, hvor skuespillerne adresserer vigtige emner fra serien såsom: mobning, seksuelle overgreb og stofmisbrug.

Artiklen fortsætter under annoncen

’13 Reasons Why’ er instrueret af Oscar-vinderen Tom McCarthy (Spotlight) og er produceret af blandt andet den verdensberømte sanger Selena Gomez.

Se ‘13 Reasons Why‘ på Netflix Danmark. SÆson 2 kan ses fra den 18 maj.
Skriv kommentar