Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ’13 Reasons Why’ sæson 4 kommer til juni

’13 Reasons Why’ sæson 4 kommer til juni

13/05/2020 | Flixfilm

13 Reasons Why sæson 4 kommer til juniNetflix har netop annonceret, at fjerde og sidste sæson af den kontroversielle ungdomsserie ’13 Reasons Why’ får premiere på streamingtjenesten den 5. juni.

Det oplyser streaminggiganten i en YouTube-video, som byder på et gensyn med alle medvirkende.

Se klippet nederst i artiklen.

I den sidste sæson er den ældste årgang på Liberty High School klar til at dimittere, men før de siger farvel er de nødt til at begrave en farlig hemmelig og stå overfor et par hjerteskærende valg, som kunne påvirke deres liv for altid.

Artiklen fortsætter under annoncen

På rollelisten for fjerde sæson finder man Dylan Minnette, Alisha Boes, Brandon Flynn, Miles Heize, Grace Saif, Christian Navarro, Ross Butler, Devin Druid, Timothy Granaderos, Anne Winters Bluman, Tyler Barnhardt, Austin Aaron, Inde Navarrette, RJ Brown, Steven Webern, Brenda Strong, Amy Hargreaves, Josh Hamilton, Mark Pellegrino og Jan Luis Castellanos.

Den sidste sæson byder også på et mindre stjernedrys, da den amerikanske skuespiller Gary Sinise (‘Forrest Gump’, ‘Apollo 13′) er med i rollen som Dr. Robert Ellman, der skal hjælpe Clay Jensen (Minnette) med at bekæmpe sin angst og depression.

LÆS OGSÅ   Netflix teaser ny 'Resident Evil'-serie

’13 Reasons Why’ har altid været vældig populær blandt Netflix-medlemmerne til trods for de alvorlige emner, som mobning, spritkørsel, voldtægt og i særdeleshed selvmord som blandt andet førte til at en scene fra første sæson blev klippet ud af serien.

Det meget omtalte selvmord fra første sæson blev senest fjernet fra serien efter flere års kritik.

Se ‘13 Reasons Why‘ på Netflix Danmark. Sæson 4 kan ses fra den 5. juni.
Skriv kommentar