Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ’13 Reasons Why’ vender tilbage til Netflix i august

’13 Reasons Why’ vender tilbage til Netflix i august

01/08/2019 | Flixfilm

13 reasons why sæson 3 premiere danmarkDen omdiskuterede og kontroversielle Netflix-serie ’13 Reasons Why’ er tilbage med en ny sæson den 23. august.

Det skriver Netflix i en pressemeddelese, som samtidig kan løfte sløret for traileren, der kan ses nederst i artiklen.

Otte måneder efter at Clay, Tony, Jessica, Alex, Justin og Zach har forhindret Tyler i at begå en utænkelig handling under Spring Fling, står de nu side om side med byrden af et skalkeskjul, samtidig med at de hjælper Tyler med at komme sig.

Men da konsekvenserne af en kaosfyldt Homecoming-kamp kulminerer med forsvindingen af en football-spiller, og Clay bliver udspurgt af politiet, er det op til den snu outsider at styre gruppen gennem en efterforskning, som truer med at afsløre alles inderste hemmeligheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er endnu mere på spil i denne medrivende tredje sæson af ’13 Reasons Why’, når konsekvenserne af selv den mest velmenende gerning kan ændre livet for evigt.

LÆS OGSÅ   Ny sæson af 'Bridgerton' slår rekord

Serien har alle dage været kontroversiel, da der i første sæson var et meget eksplicit selvmord, som streamingtjenesten efterfølgende har valgt at slette. Mens emner som mobning, spritkørsel og voldtægt fik forældre og organisationer – i hvert fald i USA og Canada – op af stolene.

’13 Reasons Why’ er instrueret af Oscar-vinderen Tom McCarthy (‘Spotlight’) og er produceret af blandt andet den verdensberømte sanger Selena Gomez.

Alle 13 afsnit i sæson 3 kan ses med det samme ved lanceringen.

Se ‘13 Reasons Why‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar