Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 13 Reasons Why

13 Reasons Why

23/08/2019 | Flixfilm

Se 13 Reasons Why på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Michael Sadler, Dylan Minnette, Christian Navarro, Alisha Boe
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Efter en teenagepiges mystiske selvmord modtager en klassekammerat en række kassettebånd, der afdækker mysteriet.


Se 13 Reasons Why på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk13 Reasons Why (Døde Piger Lyver Ikke) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 23. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 13 Reasons Why (Døde Piger Lyver Ikke) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 13 Reasons Why herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 13 Reasons Why (Døde Piger Lyver Ikke) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 13 Reasons Why (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til 13 Reasons Why

  1. Lene Brondbjerg - kl. 11:08, 12-12-2017:

    Denne serie viser på fremragende vis, hvad mobning kan føre til. Og det på ét løgnagtigt grundlag.
    Efter hvert afsnit sidder man tilbage , rystet og chokeret. Alle gymnasielærere burde inkludere denne serie i engelskundervisningen.

    Skriv kommentar