Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 13 Reasons Why

13 Reasons Why

05/06/2020 | Flixfilm

13 Reasons Why på Netflix

Produktionsår: 2017–2020
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Dylan Minnette, Katherine Langford, Christian Navarro
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Efter en teenagepiges mystiske selvmord modtager en klassekammerat en række kassettebånd, der afdækker mysteriet.

13 Reasons Why (Døde Piger Lyver Ikke) (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 13 Reasons Why på YouTube.Se 13 Reasons Why på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 13 Reasons Why (Døde Piger Lyver Ikke) (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 13 Reasons Why (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 13 Reasons Why, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 13 Reasons Why (Døde Piger Lyver Ikke) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
2 kommentarer til 13 Reasons Why

  1. Lene Brondbjerg - kl. 11:08, 12-12-2017:

    Denne serie viser på fremragende vis, hvad mobning kan føre til. Og det på ét løgnagtigt grundlag.
    Efter hvert afsnit sidder man tilbage , rystet og chokeret. Alle gymnasielærere burde inkludere denne serie i engelskundervisningen.

  2. A. M. K. M. - kl. 15:37, 09-06-2020:

    Sæson 4 er HELT fantastisk!!!
    Blev blev helt tilbage, og sikke en finale! Sjældent har en serie rørt mig så mig… Græd 3 gange…

Skriv kommentar