Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 13 Reasons Why

13 Reasons Why

05/06/2020 | Flixfilm

Se 13 Reasons Why på Netflix

Indspilningsår: 2017–2020
Genre: Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dylan Minnette, Christian Navarro, Alisha Boe, Brandon Flynn
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Efter en teenagepiges mystiske selvmord modtager en klassekammerat en række kassettebånd, der afdækker mysteriet.Se 13 Reasons Why på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


13 Reasons Why (Døde Piger Lyver Ikke) (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 13 Reasons Why (Døde Piger Lyver Ikke) (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til 13 Reasons Why:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 13 Reasons Why (Døde Piger Lyver Ikke) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 13 Reasons Why (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til 13 Reasons Why

 1. Lene Brondbjerg - kl. 11:08, 12-12-2017:

  Denne serie viser på fremragende vis, hvad mobning kan føre til. Og det på ét løgnagtigt grundlag.
  Efter hvert afsnit sidder man tilbage , rystet og chokeret. Alle gymnasielærere burde inkludere denne serie i engelskundervisningen.

 2. A. M. K. M. - kl. 15:37, 09-06-2020:

  Sæson 4 er HELT fantastisk!!!
  Blev blev helt tilbage, og sikke en finale! Sjældent har en serie rørt mig så mig… Græd 3 gange…

  Skriv kommentar