Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 13: The Musical

13: The Musical

12/08/2022 | Flixfilm

13: The Musical på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: Tamra Davis
Skuespillere: Eli Golden, Josh Peck, Debra Messing
Spilletid: 91 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Efter at være flyttet fra New York til Indiana i kølvandet på sine forældres skilsmisse, er en kvik skoleelev opsat på at holde den bedste bar mitzvah nogensinde.

13: The Musical havde premiere på Netflix Danmark den 12. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 13: The Musical på YouTube.Se 13: The Musical på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om 13: The Musical ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 13: The Musical stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 13: The Musical, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 13: The Musical er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar