Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 137 Shots

137 Shots

15/12/2021 | Flixfilm

137 Shots på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: Michael Milano
Skuespillere: Mansfield Frazier, Alonzo Mitchell, Mike DeWine
Spilletid: 104 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: I denne dokumentar står politiet til nøje granskning, efter politivold har krævet flere sorte ofre i Cleveland, og den amerikanske befolkning kræver retfærdighed.

137 Shots havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 137 Shots på YouTube.Se 137 Shots på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 137 Shots ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 137 Shots stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 137 Shots, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 137 Shots er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar