Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

13th

07/10/2016 | Flixfilm

Se 13th på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Crime, News
Instruktør: Ava DuVernay
Skuespillere: Melina Abdullah, Michelle Alexander, Cory Booker, Dolores Canales
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: I denne tankevækkende dokumentar analyserer akademikere, aktivister og politikere kriminaliseringen af afroamerikanere og USA's fængselsboom.


Se 13th på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk13th havde premiere på Netflix Danmark den 7. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 13th ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til 13th:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 13th er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 13th stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar