Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 14 Peaks: Nothing is Impossible

14 Peaks: Nothing is Impossible

29/11/2021 | Flixfilm

Se 14 Peaks: Nothing is Impossible på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Adventure, Sport
Instruktion: Torquil Jones
Skuespillere: Nirmal Purja, Suchi Purja, Klára Kolouchová
Spilletid: 101 min
Land: United States, United Kingdom, Nepal
Sprog: English, Nepali
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Den frygtløse nepalesiske bjergbestiger Nimsdai Purja kaster sig ud i en tilsyneladende umulig opgave: at bestige verdens 14 bjerge over 8.000 meter på syv måneder.

14 Peaks: Nothing is Impossible havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 14 Peaks: Nothing is Impossible på YouTube.Se 14 Peaks: Nothing is Impossible på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 14 Peaks: Nothing is Impossible ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 14 Peaks: Nothing is Impossible stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 14 Peaks: Nothing is Impossible, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 14 Peaks: Nothing is Impossible er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar