Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 15 August

15 August

29/03/2019 | Flixfilm

Se 15 August på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: Swapnaneel Jaykar
Skuespillere: Abhishek Deshmukh, Mrinmayee Deshpande, Namrata Kadam, Addinath Kothare
Spilletid: 124 min
Land: India
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: På Indiens uafhængighedsdag forstyrrer et uhyggeligt uheld i en Mumbai-bebyggelse en ung kærlighedshistorie, og det får beboerne til at hjælpe en lille dreng.


Se 15 August på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk15 August havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 15 August ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 15 August herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 15 August er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 15 August stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar