Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 15 August

15 August

29/03/2019 | Flixfilm

15 August på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama
Instruktion: Swapnaneel Jaykar
Skuespillere: Abhishek Deshmukh, Mrunmayee Deshpande, Namrata Kadam
Spilletid: 124 min
Land: India
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.7

Handling: På Indiens uafhængighedsdag forstyrrer et uhyggeligt uheld i en Mumbai-bebyggelse en ung kærlighedshistorie, og det får beboerne til at hjælpe en lille dreng.

15 August havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 15 August på YouTube.Se 15 August på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 15 August ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 15 August stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 15 August, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 15 August er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar