Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

16 Acres

18/03/2014 | Flixfilm

Se 16 Acres på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, History, News
Instruktør: Richard Hankin
Skuespillere: Scott Raab, Philip Nobel, Larry Silverstein
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Som med andre byplanlægningsprojekter, fra Pyramiderne til Rockefeller Center, er det en lille gruppe mennesker, der dikterer genopbygningen af World Trade Center.

16 Acres havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se 16 Acres på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 16 Acres ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 16 Acres stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 16 Acres, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 16 Acres er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar