Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 16 Blocks

16 Blocks

15/04/2016 | Flixfilm

Se 16 Blocks på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: Richard Donner
Skuespillere: Bruce Willis, Yasiin Bey, David Morse, Jenna Stern
Spilletid: 102 min
Land: USA, Germany
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Et vidne skal eskorteres til retten, og en aldrende politibetjent gør sig klar til turen på 16 boligblokke – men de er heldige, hvis de når frem i live.


Se 16 Blocks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk16 Blocks havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 16 Blocks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 16 Blocks herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 16 Blocks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 16 Blocks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar