Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

17 Again

01/01/2022 | Flixfilm

17 Again på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktion: Burr Steers
Skuespillere: Zac Efron, Matthew Perry, Leslie Mann
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En mand i 30'erne ønsker, at han kunne leve livet om, og det får han på magisk vis mulighed for, da han vågner en morgen og opdager, at han er 17 igen.Se 17 Again på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

17 Again havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 17 Again på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om 17 Again ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 17 Again stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 17 Again, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 17 Again er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar