Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » 17 nye afsnit af Arrested Development på vej

17 nye afsnit af Arrested Development på vej

08/04/2015 | Flixfilm

arrested development sæson 5 netflix danmarkSelvom det tidligere er blevet bekræftet af Netflix og Will Arnett, så har der længere hersket tvivl om der ville komme nye afsnit af komedieserien Arrested Development. Nu er rygterne dog startet igen eftersom seriens producer Brian Grazer forleden, at 17 nye episoder Arrested Development er på vej. Det skriver Variety.

I en podcast udtaler Brian Grazer; “Jeg elsker Arrested Development, men det var aldrig en stor succes. Men serien har en loyal fanskare. Vi laver derfor 17 nye afsnit, så vær klar på mere Arrested Development.”

Der er dog ingen informationer om hvornår vi kan forvente at se de nye afsnit på Netflix Danmark eller om alle de oprindelige skuespillere vil medvirke i den nye sæson.

Så sent som i august 2014 bekræftede Ted Sarandos, indholdschef hos Netflix og en af seriens skuespillere Will Arnett, at der ville komme en ny sæson, men det lader til at det stadig er usikkert. Se Will Arnett bekræfte sæson 5 her: Arrested Development sæson 5

LÆS OGSÅ   'Somebody Feed Phil' - Verdens mest positive madprogram er tilbage

Artiklen fortsætter under annoncen

Streamingtjenesten Netflix genoplivede Arrested Development i 2013 og lavede en sæson 4. Den nye sæson fik dog en blandet modtagelse bl.a. fordi seriens skuespillere ikke var samlet i alle afsnit. Skaberne har tidligere udmeldt, at dette skyldes de mange konflikter med at få datoer til at passe. Flere af seriens skuespillere tæller bl.a. Jason Bateman, Will Arnett, David Cross og Michael Cera. Skuespillere som siden de oprindelige første tre sæsoner har fået gang i karrieren.

Se Arrested Development sæson 1-4 på Netflix Danmark: Link.
Skriv kommentar