Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 18 ans apres

18 ans apres

09/06/2021 | Flixfilm

Se 18 ans apres på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Coline Serreau
Skuespillere: André Dussollier, Michel Boujenah, Roland Giraud
Spilletid: 90 min
Land: France
Sprog: French, English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Atten år efter at være blevet adopteret af sine "tre fædre" oplever Marie en begivenhedsrig sommerferie med sin mor, stedfar og to stedbrødre.

18 ans apres havde premiere på Netflix Danmark den 9. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se 18 ans apres på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 18 ans apres ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 18 ans apres stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 18 ans apres, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 18 ans apres er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar