Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

18% Grey

04/07/2022 | Flixfilm

18% Grey på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: Viktor Chouchkov
Skuespillere: Ruscen Vidinliev, Dolya Gavanski, Samuel Finzi
Spilletid: 110 min
Land: Bulgaria, Germany, North Macedonia, Serbia, Belgium
Sprog: English, Bulgarian, German
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Da hans kone forlader ham, rejser en arbejdsløs fotograf fra London til Berlin, hvor han opdager en barsk sandhed om sin tabte kærlighed.

18% Grey havde premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 18% Grey på YouTube.Se 18% Grey på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 18% Grey ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 18% Grey stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 18% Grey, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 18% Grey er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar