Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 18 Presents

18 Presents

08/05/2020 | Flixfilm

Se 18 Presents på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama
Instruktør: Francesco Amato
Skuespillere: Vittoria Puccini, Benedetta Porcaroli, Edoardo Leo, Sara Lazzaro
Spilletid: 115 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En gravid mor med uhelbredelig kræft efterlader 18 særlige gaver til sin ufødte datter – en til hver fødselsdag indtil hun fylder 18 år.


Se 18 Presents på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


18 Presents havde premiere på Netflix Danmark den 8. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 18 Presents ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til 18 Presents:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 18 Presents er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 18 Presents stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar