Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 18 Presents

18 Presents

08/05/2020 | Flixfilm

18 Presents på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: Francesco Amato
Skuespillere: Vittoria Puccini, Benedetta Porcaroli, Edoardo Leo
Spilletid: 115 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En gravid mor med uhelbredelig kræft efterlader 18 særlige gaver til sin ufødte datter – en til hver fødselsdag indtil hun fylder 18 år.

18 Presents havde premiere på Netflix Danmark den 8. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 18 Presents på YouTube.Se 18 Presents på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 18 Presents ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 18 Presents stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 18 Presents, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 18 Presents er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar