Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

1917

01/11/2021 | Flixfilm

Se 1917 på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Drama, War
Instruktion: Sam Mendes
Skuespillere: Dean-Charles Chapman, George MacKay, Daniel Mays
Spilletid: 119 min
Land: United States, United Kingdom, India, Spain, Canada, China
Sprog: English, French, German
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Under 1. verdenskrig prøver to britiske soldater at krydse fjendens linjer for at levere en besked, som kan redde den enes bror og hundredvis af andre soldater.

1917 havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 1917 på YouTube.Se 1917 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 1917 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 1917 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 1917, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 1917 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar