Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

1920

01/01/2020 | Flixfilm

Se 1920 på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Horror, Mystery, Romance
Instruktion: Vikram Bhatt
Skuespillere: Rajneesh Duggal, Adah Sharma, Anjori Alagh
Spilletid: 138 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En arkitekt og hans kone flytter ind i et slot, der skal laves om til et luksushotel. Men noget derinde er fast besluttet på at stoppe renoveringen.

1920 havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 1920 på YouTube.Se 1920 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 1920 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 1920 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 1920, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 1920 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar