Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 1920 London

1920 London

24/09/2016 | Flixfilm

1920 London på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Horror, Mystery
Instruktion: Dharmendra Suresh Desai
Skuespillere: Sharman Joshi, Meera Chopra, Vishal Karwal
Spilletid: 2 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 4.1

Handling: Da hendes velhavende mand bliver forhekset af en mystisk medaljon, går en desperat kvinde til sin tidligere elsker, som er ekspert i det okkulte.

1920 London havde premiere på Netflix Danmark den 24. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 1920 London på YouTube.Se 1920 London på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om 1920 London ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 1920 London stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 1920 London, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 1920 London er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar