Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 1920 London

1920 London

24/09/2016 | Flixfilm

Se 1920 London på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Horror, Mystery
Instruktør: Dharmendra Suresh Desai
Skuespillere: Sharman Joshi, Meera Chopra, Vishal Karwal, Surendra Pal
Spilletid: 120 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 4.1

Beskrivelse: Da hendes velhavende mand bliver forhekset af en mystisk medaljon, går en desperat kvinde til sin tidligere elsker, som er ekspert i det okkulte.


Se 1920 London på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk1920 London havde premiere på Netflix Danmark den 24. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 1920 London ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 1920 London herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 1920 London er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 1920 London stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar