Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

1922

20/10/2017 | Flixfilm

Se 1922 på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Zak Hilditch
Skuespillere: Thomas Jane, Molly Parker, Dylan Schmid, Kaitlyn Bernard
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En landmand nedfælder en tilståelse om drabet på sin kone, men hendes død er kun begyndelsen på en makaber historie. Baseret på en Stephen King-kortroman.


Se 1922 på Netflix


Læs vores anmeldelse af 1922

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk1922 havde premiere på Netflix Danmark den 20. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 1922 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 1922 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 1922 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 1922 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar