Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

1922

20/10/2017 | Flixfilm

1922 på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Horror
Instruktion: Zak Hilditch
Skuespillere: Thomas Jane, Molly Parker, Dylan Schmid
Spilletid: 2 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En landmand nedfælder en tilståelse om drabet på sin kone, men hendes død er kun begyndelsen på en makaber historie. Baseret på en Stephen King-kortroman.

1922 havde premiere på Netflix Danmark den 20. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 1922 på YouTube.Se 1922 på Netflix

Læs vores anmeldelse af 1922

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om 1922 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 1922 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 1922, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 1922 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar