Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

1960

28/04/2021 | Flixfilm

Se 1960 på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktør: Gabriele Salvatores
Skuespillere: Giuseppe Cederna, Michelangelo Antonioni, Brigitte Bardot, Mike Bongiorno
Spilletid: 75 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Filmskaberen Gabriele Salvatores bruger arkivfilm og sin egen personlige historie til at tegne et billede af Italiens økonomiske og kreative boom i 1960.

1960 havde premiere på Netflix Danmark den 28. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se 1960 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 1960 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 1960 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 1960, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 1960 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar