Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

1983

30/11/2018 | Flixfilm

Se 1983 på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Robert Wieckiewicz, Maciej Musial, Michalina Olszanska, Andrzej Chyra
Spilletid: 60 min
Land: Poland
Sprog: Polish, English, Vietnamese, Russian, Chinese
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I denne dystre kontrafaktiske thriller afslører en naiv jurastuderende og en livstræt detektiv en sammensværgelse, som i årtier har undertrykt Polen.

1983 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se 1983 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 1983 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 1983 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 1983, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 1983 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar