Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

1994

17/05/2019 | Flixfilm

1994 på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Stefano Accorsi, Miriam Leone, Guido Caprino
Spilletid: N/A
Land: Italy, Germany
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Arkivmateriale og nye interviews ser nærmere på mexicansk politik i 1994, et år, der vil blive husket for EZLN's opblomstring og mordet på Luis Donaldo Colosio.

1994 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 1994 på YouTube.Se 1994 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om 1994 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 1994 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 1994, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 1994 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar