Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 2 Alone in Paris

2 Alone in Paris

01/06/2020 | Flixfilm

Se 2 Alone in Paris på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En politibetjent i Paris er fast besluttet på at fange mestertyven, som gentagne gange slipper fra ham, selv når de er de sidste to mænd på Jorden.


Se 2 Alone in Paris på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


2 Alone in Paris havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 2 Alone in Paris ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til 2 Alone in Paris:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 2 Alone in Paris er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 2 Alone in Paris stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar