Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 2 Days in New York

2 Days in New York

02/11/2014 | Flixfilm

Se 2 Days in New York på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Julie Delpy
Skuespillere: Chris Rock, Julie Delpy, Albert Delpy, Alexia Landeau
Spilletid: 96 min
Land: France, Germany, Belgium
Sprog: English, French, Italian
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Marion og Mingus går fra et perfekt og roligt familieliv til et mareridt i vågen tilstand, da hendes familie kommer på besøg fra Frankrig til New York for en weekend.


Se 2 Days in New York på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk2 Days in New York havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 2 Days in New York ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 2 Days in New York herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 2 Days in New York er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 2 Days in New York stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar