Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 2 Days in New York

2 Days in New York

02/11/2014 | Ingen kommentarer

Se 2 Days in New York på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Julie Delpy
Skuespillere: Chris Rock, Julie Delpy, Albert Delpy, Alexia Landeau
Spilletid: 96 min
Land: France, Germany, Belgium
Sprog: English, French, Italian
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Marion og Mingus går fra et perfekt og roligt familieliv til et mareridt i vågen tilstand, da hendes familie kommer på besøg fra Frankrig til New York for en weekend.


Se 2 Days in New York på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


2 Days in New York havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 2 Days in New York ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 2 Days in New York herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 2 Days in New York er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 2 Days in New York stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar