Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 2 Days in New York

2 Days in New York

02/11/2014 | Flixfilm

2 Days in New York på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Marion og Mingus går fra et perfekt og roligt familieliv til et mareridt i vågen tilstand, da hendes familie kommer på besøg fra Frankrig til New York for en weekend.

2 Days in New York havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 2 Days in New York på YouTube.Se 2 Days in New York på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 2 Days in New York ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 2 Days in New York stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 2 Days in New York, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 2 Days in New York er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar