Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 2 Fast 2 Furious

2 Fast 2 Furious

01/07/2018 | Ingen kommentarer

Se 2 Fast 2 Furious på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: John Singleton
Skuespillere: Paul Walker, Tyrese Gibson, Eva Mendes, Cole Hauser
Spilletid: 107 min
Land: USA, Germany
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Som et dobbeltbedrageri slutter den tidligere strisser Brian sig sammen med sin tidligere straffede kammerat for at transportere beskidte penge for en lyssky forhandler.


Se 2 Fast 2 Furious på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


2 Fast 2 Furious havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 2 Fast 2 Furious ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 2 Fast 2 Furious herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 2 Fast 2 Furious er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 2 Fast 2 Furious stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar