Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 2 Fast 2 Furious

2 Fast 2 Furious

17/04/2020 | Flixfilm

Se 2 Fast 2 Furious på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: John Singleton
Skuespillere: Paul Walker, Tyrese Gibson, Eva Mendes, Cole Hauser
Spilletid: 107 min
Land: USA, Germany
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Som et dobbeltbedrageri slutter den tidligere strisser Brian sig sammen med sin tidligere straffede kammerat for at transportere beskidte penge for en lyssky forhandler.Se 2 Fast 2 Furious på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


2 Fast 2 Furious havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 2 Fast 2 Furious ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til 2 Fast 2 Furious:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 2 Fast 2 Furious er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 2 Fast 2 Furious stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar