Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

2 Hearts

08/11/2022 | Flixfilm

2 Hearts på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Lance Hool
Skuespillere: Jacob Elordi, Adan Canto, Tiera Skovbye
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Skæbnen vil, at den studerende Chris og den velhavende forretningsmand Jorges liv bliver viklet sammen i parallelle kærlighedshistorier. Baseret på en sand historie.Se 2 Hearts på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

2 Hearts havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 2 Hearts på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om 2 Hearts ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 2 Hearts stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 2 Hearts, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 2 Hearts er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar