Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

2 Weeks

29/09/2019 | Flixfilm

2 Weeks på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Lee Joon-Gi, Ha-seon Park, Soo-young Ryu
Spilletid: 65 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Efter at have fundet ud af, at hans knoglemarv matcher en datter, han ikke vidste, han havde, bliver en småkriminel gangster eftersøgt for et mord, han ikke begik.

2 Weeks (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 2 Weeks på YouTube.Se 2 Weeks på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om 2 Weeks (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 2 Weeks (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 2 Weeks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 2 Weeks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar