Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

2 Weeks

29/09/2019 | Flixfilm

Se 2 Weeks på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Alex Wright
Skuespillere: Paul Mercurio, Clara Bellar, Malcolm McDowell, Frederic Forrest
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.6

Beskrivelse: Efter at have fundet ud af, at hans knoglemarv matcher en datter, han ikke vidste, han havde, bliver en småkriminel gangster eftersøgt for et mord, han ikke begik.


Se 2 Weeks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk2 Weeks (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 2 Weeks (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 2 Weeks herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 2 Weeks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 2 Weeks (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar