Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 20 Netflix-serier fik kniven i 2022

20 Netflix-serier fik kniven i 2022

23/12/2022 | Flixfilm

Netflix er berømt og berygtet for hurtigt at droppe serier, hvis ikke de klarer sig som forventet eller bliver et hit hos Netflix-medlemmerne.

Streamingtjenesten har premiere på hundredvis af film og serier hvert eneste år, så det er næsten også uundgåeligt at nogle titler må lade livet.

I 2022 blev i alt 20 Netflix-serier lukket og du kan se den komplette liste nedenfor i artiklen.

Årsagen til at serierne droppes er forskellige, men det er oftest lave seertal i forhold til investeringen, der er begrundelsen for at de bliver aflyst.

Blandt de serier som vi kommer til at savne mest er Mike Flanagans ungdomsgyser ‘The Midnight Club’, som foregår på et hospice, hvor en gruppe uhelbredeligt syge teenagere fortæller rædselshistorier til hinanden.

Den imødesete filmatiseringen af videospillet ‘Resident Evil’ (billedet) blev også droppet efter blot en måned, da de enorme forventninger til serien ikke blev indfriet.

Her kan du se alle Netflix-serier, som blev droppet i 2022:

Artiklen fortsætter under annoncen

Warrior Nun

Efter at være vågnet i et lighus opdager en forældreløs teenager, at hun nu har superkræfter som den udvalgte Glorie-bærer for en hemmelig sekt af dæmonjagende nonner.

Se Warrior Nun på Netflix.

The Midnight Club

På et hospice for uhelbredeligt syge teenagere indgår medlemmer af en eksklusiv klub en uhyggelig aftale: Den første, der dør, skal sende et tegn fra det hinsides.

Se The Midnight Club på Netflix.

Partner Track

Ingrid Yun kæmper for at blive partner i et førende advokatfirma i New York – og bevare sine principper – mens hun bakser med romantik, venner og familiens forventninger.

Se Partner Track på Netflix.

On The Verge

Fire kvinder – en kok, en enlig mor, en arving og en jobsøgende – fokuserer på deres kærlighed og arbejde med et pift af midtvejskriser i Los Angeles inden pandemien.

Se On The Verge på Netflix.

Archive 81

En arkivar får til opgave at restaurere nogle beskadigede videobånd og bliver trukket ind i et mysterie, der involverer den forsvundne instruktør og en dæmonisk sekt.

Se Archive 81 på Netflix.

The Baby-Sitters Club

Ann M. Martins populære bøger har fået en moderne opdatering i denne serie, som følger en gruppe veninder og deres babysitterklub.

Se The Baby-Sitters Club på Netflix.

Gentefied

Morales-børnene kæmper for at redde deres bedstefars tacobutik og forfølge deres egne drømme, mens byfornyelsen rammer deres nabolag i Los Angeles.

Se Gentefied på Netflix.

Cooking with Paris

Med en alle-kan-lave-mad-attitude tilfører Paris Hilton sit eget flair til alle retter. Unikt og underholdende madprogram med den populære kendis.

Se Cooking with Paris på Netflix.

Another Life

Efter at en kæmpestor genstand fra rummet er landet på Jorden, leder Niko Breckinridge en interstellar mission for at finde ud af, hvor den kommer fra og skabe kontakt.

Se Another Life på Netflix.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 46 – 2023)

Raising Dion

En mor, der er blevet enke, giver sig i kast med at løse mysteriet om sin unge søns spirende superkræfter, mens hun forsøger at holde hans usædvanlige evner skjult.

Se Raising Dion på Netflix.

Pretty Smart

Den belæste Chelsea opdager, at hun har meget at lære om lykken, da hun bliver tvunget til at flytte ind hos sin livlige søster og tre bofæller.

Se Pretty Smart på Netflix.

The Midnight Gospel

En spacecaster rejser gennem flippede verdener i sin universsimulator og udforsker eksistentielle spørgsmål om livet, døden og alt derimellem.

Se The Midnight Gospel på Netflix.

Q-Force

En homoseksuel superspion og hans brogede LGBTQ-hold prøver at bevise deres værd over for bureauet, der undervurderede dem. I dag, West Hollywood. I morgen, hele verden!

Se Q-Force på Netflix.

First Kill

Forelskelse er en svær størrelse for teenagerne Juliette og Calliope, for den ene er vampyr, og den anden er vampyrjæger – begge er klar til at slå ihjel for første gang.

Se First Kill på Netflix.

Resident Evil

Flere år efter et virusudbrud har skabt verdensomspændende kaos, sværger Jade Wesker at få ram på de ansvarlige, mens hun prøver at overleve i kampen mod de inficerede.

Se Resident Evil på Netflix.

Half Bad: The Bastard Son & The Devil Himself

Fanget i et opgør mellem to klaner prøver en søn af en berygtet heks, der er ansvarlig for en frygtelig massakre, at finde sin plads i verden – og sine kræfter.

Se Half Bad: The Bastard Son & The Devil Himself på Netflix.

Space Force

En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.

Se Space Force på Netflix.

Fate: The Winx Saga

En gruppe teenagere, der skal lære at mestre deres særlige kræfter, må håndtere rivalisering, romantik og overnaturlige studier på den magiske kostskole Alfea.

Se Fate: The Winx Saga på Netflix.

The Imperfects

Efter at Abbi, Tilda og Juan har deltaget i et eksperiment, der giver dem forfærdelige bivirkninger, går de sammen om at finde den ansvarlige videnskabsmand – og en kur.

Se The Imperfects på Netflix.

Blockbuster

I den sidste Blockbuster, der er tilbage, kæmper en hårdtarbejdende manager for at holde sin videobutik åben og medarbejderne glade på trods af hård konkurrence.

Se Blockbuster på Netflix.

Bemærk at Netflix-serierne stadig kan streames på streamingtjenesten i mange år frem selvom at de nu er blevet droppet og at der ikke kommer flere afsnit.

Hvilken Netflix-serie kommer du til at savne mest? Skriv titlerne nederst i kommentarfeltet.
Skriv kommentar