Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 20,000 Days on Earth

20,000 Days on Earth

01/09/2016 | Flixfilm

Se 20,000 Days on Earth på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Drama, Music
Instruktør: Iain Forsyth, Jane Pollard
Skuespillere: Nick Cave, Susie Bick, Darian Leader, Warren Ellis
Spilletid: 97 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: I samarbejde med et hold kreative filmskabere giver Nick Cave et kig bag kulisserne i hans verden af ikonisk musik og skriveri.


Se 20,000 Days on Earth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk20,000 Days on Earth havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 20,000 Days on Earth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 20,000 Days on Earth herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 20,000 Days on Earth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 20,000 Days on Earth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar