Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 2001: A Space Odyssey

2001: A Space Odyssey

01/12/2017 | Flixfilm

Se 2001: A Space Odyssey på Netflix

Indspilningsår: 1968
Genre: Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Stanley Kubrick
Skuespillere: Keir Dullea, Gary Lockwood, William Sylvester
Spilletid: 149 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, Russian, French
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Mens de undersøger mystiske monolitter, der dukker op rundt omkring i universet, må to astronauter udkæmpe en kamp mod deres rumskibs intelligente computersystem.

2001: A Space Odyssey (Rumrejsen år 2001) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se 2001: A Space Odyssey på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 2001: A Space Odyssey (Rumrejsen år 2001) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 2001: A Space Odyssey stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 2001: A Space Odyssey, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 2001: A Space Odyssey (Rumrejsen år 2001) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar