Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 2001 Maniacs

2001 Maniacs

04/02/2015 | Flixfilm

2001 Maniacs på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Comedy, Horror
Instruktion: Tim Sullivan
Skuespillere: Robert Englund, Lin Shaye, Giuseppe Andrews
Spilletid: 87 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Nogle sorgløse studerende på tur bliver ledt på afveje til den årlige byfest i en lille by, der styres af en sadistisk borgmester.

2001 Maniacs havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 2001 Maniacs på YouTube.Se 2001 Maniacs på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 2001 Maniacs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 2001 Maniacs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 2001 Maniacs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 2001 Maniacs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar