Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 2010: The Year We Make Contact

2010: The Year We Make Contact

24/06/2015 | Ingen kommentarer

Se 2010: The Year We Make Contact på Netflix

Indspilningsår: 1984
Genre: Adventure, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Peter Hyams
Skuespillere: Roy Scheider, John Lithgow, Helen Mirren, Bob Balaban
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: I denne flotte efterfølger leder er tidligere NASA-chef en amerikansk/russisk mission af videnskabsmænd, der forsøger at nå frem til det forladte Discovery-rumskib.


Se 2010: The Year We Make Contact på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


2010: The Year We Make Contact havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 2010: The Year We Make Contact ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 2010: The Year We Make Contact herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 2010: The Year We Make Contact er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 2010: The Year We Make Contact stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar