Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

2012

01/05/2023 | Flixfilm

2012 på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Roland Emmerich
Skuespillere: John Cusack, Thandiwe Newton, Chiwetel Ejiofor
Spilletid: 158 min
Land: United States
Sprog: English, French, Tibetan, Mandarin, Russian, Hindi, Portuguese, Latin, Italian, Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Handling: I denne dommedagsthriller bestemmer en desperat far sig for at forsøge at redde sin familie, da et hav af naturkatastrofer truer med at ødelægge verden.Se 2012 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

2012 havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 2012 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om 2012 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 2012 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 2012, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 2012 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar