Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

2012

01/10/2019 | Flixfilm

Se 2012 på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Roland Emmerich
Skuespillere: John Cusack, Amanda Peet, Chiwetel Ejiofor, Thandie Newton
Spilletid: 158 min
Land: USA
Sprog: English, French, Tibetan, Mandarin, Russian, Hindi, Portuguese, Latin, Italian, Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Handling: I denne dommedagsthriller bestemmer en desperat far sig for at forsøge at redde sin familie, da et hav af naturkatastrofer truer med at ødelægge verden.

2012 havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se 2012 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 2012 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 2012 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 2012, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 2012 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar