Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 2016: Obama’s America

2016: Obama’s America

15/12/2013 | Ingen kommentarer

Se 2016: Obama’s America på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Den konservative bestsellerforfatter, Dinesh D'Souza, sætter spørgsmålstegn ved, hvordan USA vil være i 2016, hvis Præsident Barack Obama får sin anden præsidentperiode.


Se 2016: Obama’s America på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


2016: Obama’s America havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 2016: Obama’s America ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 2016: Obama’s America herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 2016: Obama’s America er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 2016: Obama’s America stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar