Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 2016: Obama’s America

2016: Obama’s America

15/12/2013 | Flixfilm

Se 2016: Obama’s America på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Den konservative bestsellerforfatter, Dinesh D'Souza, sætter spørgsmålstegn ved, hvordan USA vil være i 2016, hvis Præsident Barack Obama får sin anden præsidentperiode.


Se 2016: Obama’s America på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk2016: Obama’s America havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 2016: Obama’s America ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 2016: Obama’s America herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 2016: Obama’s America er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 2016: Obama’s America stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar