Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 20th Century Girl

20th Century Girl

21/10/2022 | Flixfilm

20th Century Girl på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Woo-ri Bang
Skuespillere: Kim Yoo-jeong, Han Hyo-joo, Yuuki Luna
Spilletid: 119 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.3

Handling: I 1999 holder en teenagepige tæt øje med en dreng fra skolen på vegne af hendes forelskede veninde – men bliver viklet ind sin helt egen kærlighedshistorie.Se 20th Century Girl på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

20th Century Girl havde premiere på Netflix Danmark den 21. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 20th Century Girl på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om 20th Century Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 20th Century Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 20th Century Girl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 20th Century Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar