Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 20th Century Women

20th Century Women

01/05/2019 | Ingen kommentarer

Se 20th Century Women på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Mike Mills
Skuespillere: Annette Bening, Elle Fanning, Greta Gerwig, Billy Crudup
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: I 1979 forsøger den enlige mor Dorothea at hjælpe sin teenagesøn med at finde sin plads som mand, så hun beder to unge kvinder om at dele deres liv med ham.


Se 20th Century Women på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


20th Century Women (Alletiders kvinder) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om 20th Century Women (Alletiders kvinder) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 20th Century Women herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 20th Century Women (Alletiders kvinder) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 20th Century Women stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar