Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 20th Century Women

20th Century Women

01/05/2019 | Flixfilm

20th Century Women på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Mike Mills
Skuespillere: Annette Bening, Elle Fanning, Greta Gerwig
Spilletid: 119 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: I 1979 forsøger den enlige mor Dorothea at hjælpe sin teenagesøn med at finde sin plads som mand, så hun beder to unge kvinder om at dele deres liv med ham.

20th Century Women (Alletiders kvinder) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 20th Century Women på YouTube.Se 20th Century Women på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om 20th Century Women (Alletiders kvinder) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 20th Century Women stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 20th Century Women, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 20th Century Women (Alletiders kvinder) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar