Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

21 Grams

29/08/2018 | Flixfilm

Se 21 Grams på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Alejandro G. Iñárritu
Skuespillere: Sean Penn, Naomi Watts, Danny Huston, Carly Nahon
Spilletid: 124 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: En tragisk bilulykke bringer tre fremmede sammen, og tvinger dem til at bekæmpe deres værste frygt, genoverveje deres liv og søge frelse.


Se 21 Grams på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk21 Grams havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 21 Grams ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 21 Grams herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 21 Grams er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 21 Grams stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar