Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 21 Thunder

21 Thunder

01/03/2018 | Flixfilm

21 Thunder på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Stephanie Bennett, Emmanuel Kabongo, Andres Joseph
Spilletid: 1 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Spillere og trænere på et fodboldhold i Montreal jagter drømmen om berømmelse, mens deres privatliv er fyldt med kærlighed, frygt passion og vold.Se 21 Thunder på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

21 Thunder (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 21 Thunder på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om 21 Thunder (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 21 Thunder (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 21 Thunder, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 21 Thunder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar