Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 21 Thunder

21 Thunder

01/03/2018 | Flixfilm

Se 21 Thunder på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Stephanie Bennett, Emmanuel Kabongo, Andres Joseph, Kevin Claydon
Spilletid: 60 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Spillere og trænere på et fodboldhold i Montreal jagter drømmen om berømmelse, mens deres privatliv er fyldt med kærlighed, frygt passion og vold.


Se 21 Thunder på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk21 Thunder (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 21 Thunder (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 21 Thunder herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 21 Thunder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 21 Thunder (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar