Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 21 Thunder

21 Thunder

01/03/2018 | Flixfilm

Se 21 Thunder på Netflix

Produktionsår: 2017–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Stephanie Bennett, Emmanuel Kabongo, Andres Joseph
Spilletid: 60 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Spillere og trænere på et fodboldhold i Montreal jagter drømmen om berømmelse, mens deres privatliv er fyldt med kærlighed, frygt passion og vold.

21 Thunder (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 21 Thunder på YouTube.Se 21 Thunder på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 21 Thunder (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 21 Thunder (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 21 Thunder, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 21 Thunder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar