Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

21

01/03/2019 | Flixfilm

Se 21 på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Crime, Drama, History, Thriller
Instruktør: Robert Luketic
Skuespillere: Jim Sturgess, Kevin Spacey, Kate Bosworth, Aaron Yoo
Spilletid: 123 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En gruppe intelligente studerende bliver eksperter i at tælle kort med det formål at svindle sig til millioner af dollars i Las Vegas ved at spille blackjack.


Se 21 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk21 havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 21 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 21 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 21 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 21 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar