Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 22 Bullets

22 Bullets

01/02/2019 | Flixfilm

Se 22 Bullets på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Richard Berry
Skuespillere: Jean Reno, Kad Merad, Jean-Pierre Darroussin, Marina Foïs
Spilletid: 117 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Charly har været væk fra lejemorderbranchen længe, men da han lige akkurat overlever et attentat mod ham selv, dropper han pensionen og tager hævn.


Se 22 Bullets på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk22 Bullets havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 22 Bullets ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 22 Bullets herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 22 Bullets er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 22 Bullets stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar