Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 22 Bullets

22 Bullets

01/02/2019 | Flixfilm

22 Bullets på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Richard Berry
Skuespillere: Jean Reno, Kad Merad, Jean-Pierre Darroussin
Spilletid: 117 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Charly har været væk fra lejemorderbranchen længe, men da han lige akkurat overlever et attentat mod ham selv, dropper han pensionen og tager hævn.

22 Bullets havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 22 Bullets på YouTube.



Se 22 Bullets på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om 22 Bullets ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 22 Bullets stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 22 Bullets, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 22 Bullets er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



Skriv kommentar