Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

22 July

10/10/2018 | Flixfilm

Se 22 July på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Crime, Drama, History, Thriller
Instruktør: Paul Greengrass
Skuespillere: Anders Danielsen Lie, Jonas Strand Gravli, Jon Øigarden, Maria Bock
Spilletid: 143 min
Land: Norway, Iceland, USA
Sprog: English, Norwegian
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Efter de frygtelige terrorangreb i Norge kæmper en ung overlevende, de sørgende familier og hele landet for retfærdighed og heling. Baseret på en sand historie.Se 22 July på NetflixAnmeldelse: 22 July

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


22 July havde premiere på Netflix Danmark den 10. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 22 July ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til 22 July:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 22 July er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 22 July stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar