Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 22 Jump Street

22 Jump Street

22/04/2016 | Flixfilm

Se 22 Jump Street på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: Phil Lord, Christopher Miller
Skuespillere: Jonah Hill, Channing Tatum, Peter Stormare, Wyatt Russell
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: I denne opfølger til 21 Jump Street går Schmidt og Jenko undercover som collegestuderende for at optrevle en forbryderring.


Se 22 Jump Street på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


22 Jump Street havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 22 Jump Street ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til 22 Jump Street:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 22 Jump Street er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 22 Jump Street stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar