Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

24

16/09/2016 | Flixfilm

Se 24 på Netflix

Indspilningsår: 2001–2010
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Carlos Bernard, Dennis Haysbert
Spilletid: 44 min
Land: USA
Sprog: English, Russian, German, Korean, Arabic, Spanish, Serbian, Mandarin
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Hver enkelt sæson af denne actionthriller følger 24 timer, filmet i realtid, i en specialagents liv, mens han afværger trusler mod den nationale sikkerhed.


Se 24 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk24 (24 Timer) (Sæson 8) havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 24 (24 Timer) (Sæson 8) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 24 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 24 (24 Timer) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 24 (Sæson 8) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar