Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

24

16/09/2016 | Flixfilm

24 på Netflix

Produktionsår: 2001–2010
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Carlos Bernard
Spilletid: 44 min
Land: United States
Sprog: English, Russian, German, Korean, Arabic, Spanish, Serbian, Mandarin
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Hver enkelt sæson af denne actionthriller følger 24 timer, filmet i realtid, i en specialagents liv, mens han afværger trusler mod den nationale sikkerhed.

24 (24 Timer) (Sæson 8) havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 24 på YouTube.Se 24 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om 24 (24 Timer) (Sæson 8) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 24 (Sæson 8) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 24, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 24 (24 Timer) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar