Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

24

16/09/2016 | Ingen kommentarer

Se 24 på Netflix

Indspilningsår: 2001–2010
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Carlos Bernard, Dennis Haysbert
Spilletid: 44 min
Land: USA
Sprog: English, Russian, German, Korean, Arabic, Spanish, Serbian, Mandarin
IMDb-karakter: 8.3

Resumé: Hver enkelt sæson af denne actionthriller følger 24 timer, filmet i realtid, i en specialagents liv, mens han afværger trusler mod den nationale sikkerhed.


Se 24 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


24 (24 Timer) (Sæson 8) havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 24 (24 Timer) (Sæson 8) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 24 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 24 (24 Timer) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 24 (Sæson 8) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar