Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » 25.734.392 har set ‘Breaking Bad’-film

25.734.392 har set ‘Breaking Bad’-film

24/10/2019 | Flixfilm

el camino breaking badDen meget imødesete efterfølger til dramaserien ‘Breaking Bad’ har været et hit hos Netflix-medlemmerne.

Hele 25.734.392 millioner husstande har set ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ i løbet af de første 7 dage på streamingtjenesten.

Det oplyser Netflix på Twitter.

Netflix måler seertal i husstande eller abonnementer da de åbenlyst ikke ved hvor mange, der sidder samlet foran skærmen, så det totale antal seere er sandsynligvis meget højere.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ havde eksklusiv premiere på Netflix den 11. oktober og følger op på Jesse Pinkmans dramatiske flugt i sidste afsnit af den ikoniske serie, som blev vist på TV fra 2008 til 2013.

Fans har naturligvis været interesseret i at finde ud af hvad der skete i seriens afslutning og der har generelt været jubel omend også kritik da filmen ikke tilføjer meget nyt.

LÆS OGSÅ   'Knives Out 2' - Se første trailer til det stjernespækkede mordmysterie

Flixfilm har lavet en anmeldelse af ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ og her skrev anmelder Michael Larsen;

“’Breaking Bad’-filmen om Jesse Pinkmans skæbne er en fed udvidelse af seriens finale og giver en fornem konklusion på den. Filmen er virkelig mest for dem der dyrkede serien og de får fan service for alle pengene. “

Læs hele anmeldelsen her: El Camino: A Breaking Bad Movie.

Filmen er skrevet og instrueret af Vince Gilligan, skaberen af ‘Breaking Bad’ og ‘Better Call Saul’.

Se El Camino: A Breaking Bad Movie på Netflix Danmark.Skriv kommentar