Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 26 de abril – Play Again

26 de abril – Play Again

29/10/2022 | Flixfilm

26 de abril – Play Again på Netflix

Produktionsår: 1911
Genre: Documentary, Short
Instruktion: José Gomes
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: Brazil
Sprog: None, Portuguese
IMDb-karakter: N/A

Handling: Denne dokumentar sætter fokus på vold i sportens verden gennem historien om Raúl Sánchez', som efter et angreb under en fodboldkamp blev lam i store dele af kroppen.

26 de abril – Play Again havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 26 de abril – Play Again på YouTube.Se 26 de abril – Play Again på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om 26 de abril – Play Again ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 26 de abril – Play Again stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 26 de abril – Play Again, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 26 de abril – Play Again er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar