Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 27: Gone Too Soon

27: Gone Too Soon

01/05/2018 | Flixfilm

Se 27: Gone Too Soon på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Udforsk omstændighederne omkring Jimi Hendrix, Jim Morrison, Brian Jones, Janis Joplin, Kurt Cobain og Amy Winehouse, som døde tragisk i en alder af 27.


Se 27: Gone Too Soon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk27: Gone Too Soon havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 27: Gone Too Soon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 27: Gone Too Soon herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 27: Gone Too Soon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 27: Gone Too Soon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar