Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 28 Days Haunted

28 Days Haunted

21/10/2022 | Flixfilm

28 Days Haunted på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Horror, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sean Austin, Amy Parks, Jereme Leonard
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.5

Handling: Tre hold bruger hver 28 dage på at besøge nogle af USA's mest hjemsøgte steder i et overnaturligt eksperiment baseret på Ed og Lorraine Warrens teorier.Se 28 Days Haunted på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

28 Days Haunted (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 28 Days Haunted på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om 28 Days Haunted (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 28 Days Haunted (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 28 Days Haunted, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 28 Days Haunted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar