Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 28 Days Later

28 Days Later

10/12/2014 | Flixfilm

Se 28 Days Later på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Drama, Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Danny Boyle
Skuespillere: Alex Palmer, Bindu De Stoppani, Jukka Hiltunen, David Schneider
Spilletid: 113 min
Land: UK, Spain
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Få dage efter at en virus ved et uheld er lækket, bliver overleverne fanget i en desperat kamp for at beskytte sig selv.


Se 28 Days Later på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk28 Days Later havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 28 Days Later ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 28 Days Later herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 28 Days Later er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 28 Days Later stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar