Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » 28 Days Later

28 Days Later

10/12/2014 | Flixfilm

Se 28 Days Later på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Drama, Horror, Sci-Fi
Instruktion: Danny Boyle
Skuespillere: Cillian Murphy, Naomie Harris, Christopher Eccleston
Spilletid: 113 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Få dage efter at en virus ved et uheld er lækket, bliver overleverne fanget i en desperat kamp for at beskytte sig selv.

28 Days Later havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se 28 Days Later på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om 28 Days Later ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 28 Days Later stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 28 Days Later, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 28 Days Later er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar