Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

28 Days

16/04/2022 | Flixfilm

28 Days på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Betty Thomas
Skuespillere: Sandra Bullock, Viggo Mortensen, Dominic West
Spilletid: 32S min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da en alkoholiseret journalists fordrukne tossestreger resulterer i diverse skader, går hun på afvænning – og møder snart en medpatient, der ændrer hendes syn på livet.

28 Days (28 Dage) havde premiere på Netflix Danmark den 16. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til 28 Days på YouTube.Se 28 Days på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om 28 Days (28 Dage) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 28 Days stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame 28 Days, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til 28 Days (28 Dage) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar