Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

28 Days

24/05/2017 | Flixfilm

Se 28 Days på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Betty Thomas
Skuespillere: Sandra Bullock, Viggo Mortensen, Dominic West, Elizabeth Perkins
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Da en alkoholiseret journalists fordrukne tossestreger resulterer i diverse skader, går hun på afvænning – og møder snart en medpatient, der ændrer hendes syn på livet.


Se 28 Days på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk28 Days (28 Dage) havde premiere på Netflix Danmark den 24. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om 28 Days (28 Dage) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til 28 Days herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til 28 Days (28 Dage) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at 28 Days stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar